top of page
Referenciák

Megismerheti az egyes munkáinkat szektoronként az alábbiakban.

  • Számunkra a Megbízóink a legfontosabbak.

  • Igyekszünk mindig többet adni, hogy elégedettek legyenek a szolgáltatásunkkal.

  • Pozitív visszajelzés számunkra, hogy ügyfeleink már több éve stabil partnereink.

Biztosítók logoi, Union, Metlife
Biztosítók​ kimenő kampánya

 

Kimenő értékesítési kampányaink kidolgozott metódus szerint működnek immáron több mint tizenöt éve. Megbízóink terveznek a teljesítményünkkel, kollégáink életpálya lehetőséget látnak a kampányban. Készek vagyunk ezt a modellt más szektorokban is kipróbálni.

Étrend kiekészítő, amit forgalmazunk call center csatornán keresztül
Nemzetközi cég

 

Étrend kiegészítő termékekből call centerünk napi 500 db készítményt értékesít. Fogyasztók elégedettek a szolgáltatásunkkal, kollégáink számára stabil munkahelyet biztosít!

Lindt webshop logo, akinek telefonos ügyfélszolgálatát végezzük
Lindt webshop

 

Webshopok számára telefonos ügyfélszolgálatot biztosítunk, online felületet nyomon követjük a látogatót és felhívjuk ha elakadt a vásárlás során. Ezzel aktívan segítjük a webshop forgalmának növelését.

Ismerje meg szolgáltatásunkat, kérjen ajánlatot! 

Közepes biztosító Magyarországon​

 

Telefonos ügyfélszolgálat egyes menüpontjait cégünk kezelői fogadják. Ügyfélszolgálati kérdések megválaszolása után megkérdezik az ügyfelet, hogy szeretné e igénybe venni az ügyfélszolgálati felületen felkínált következő legjobb ajánlatot. Amennyiben nincs bejövő hívás, kimenő kampányt kezelnek kezelőink, ezzel biztosítva a hatékony munkavégzést és így többletértéket teremtenek a biztosító számára.

bottom of page